15. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DONE Haldus tõi turule Eesti mõistes ainulaadse haldusteenuse

Foto: DONE Haldus
Haldus-, hooldus- ja puhastusteenuseid pakkuv DONE Haldus koostöös tehnoloogiaettevõttega CrabSec tõid Eesti turule uue Haldusnupu teenuse, mis annab kliendile kiire ja mugavama võimaluse pöörduda haldusettevõtte poole koheselt, kui tal ilmneb ükskõik milline mure alates pirnivahetusest ja täis prügikastist kuni aknapesuni.

„Sisuliselt on tegemist häirenupule sarnase lahendusega, kus saab probleemi korral ühe nupuvajutusega abi kutsuda. Haldusnupp on mõeldud meie klientide elu lihtsustamiseks – nemad vajutavad vaid nuppu ning haldusettevõte võtab nendega ise ühendust,“ selgitab DONE Halduse asutaja ja juht Janek Hintsov, lisades, et Haldusnupp on suureks abimeheks näiteks sekretäridele ja juhiabidele, kellel on palju muid töid, mille kõrvalt on keerukas leida mahti meistri otsimiseks või koristajaga aja kokku leppimiseks.

Haldusettevõtte poole võib pöörduda igasuguste murede puhul, näiteks kui klient leiab, et tema ruumid on kehvasti koristatud, lambipirn on läbi, aknad vajavad puhastust või küttesüsteem ei tööta korralikult. Samuti juhtudel, kui on vaja teha remonditöid alates uue seinale nagi paigaldamisest kuni seinte värvimiseni, autoga peaks pesulasse minema või on ununenud mõnele töötajale sünnipäevalilled osta.

Haldusnupu vajutamise järel võtab haldusfirma esindaja kliendiga kokkulepitud aja jooksul ühendust, täpsustab probleemi olemuse ning alustab probleemi lahendamist. „Kliendi jaoks muutub meie teenuse tarbimine oluliselt mugavamaks. Ta ei pea enam püüdma haldusinimest telefoni teel või kirjutama oma murest, vaid viga nähes tuleb lihtsalt vajutada nupule ning sisuliselt on haldusinimesed juba teel probleemi lahendama. Väga edukas oli ka Haldusnupu testimise periood, mille jooksul saadud esmane tagasiside näitas, et teenus on tõesti vajalik,“ kirjeldab Hintsov.

Foto: DONE Haldus

DONE Haldus on varemgi Eesti haldusettevõtete seast nii oma innovaatilisuse kui ka usaldusväärsusega silma paistnud, pakkudes muuhulgas halduse kõrval kolme põnevat lisateenust nagu haldusaudit, ühishanked hoone haldajaga ning töökoha säästuplaan. Mullu pälvis DONE Haldus esimese Eesti kapitalil põhineva ärikinnisvarafirmana ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaadi, mis annab ettevõttele tugevad eelised välisturgudel tegusemisel. Hetkel tegutsebki ettevõte Eesti kõrval juba aktiivselt ka Leedus ja sihikul on teisedki lähiriigid.

DONE Haldus tegeleb ainult äripindadega, olles need jaganud põhimõtteliselt kolmeks: kaubanduspinnad, äri- ja büroohooned ning lao- ja logistikakeskused. Kokku hoolitsevad ettevõtte kvalifitseeritud haldurid igapäevaselt enam kui miljoni ruutmeetri äripinna eest rohkem kui sajal objektil, teiste hulgas näiteks Navigator büroohoone (Laeva 2), Arsenali Kaubanduskeskus, Stroomi Kaubanduskeskus, Jaamamõisa ja Veeriku Selverid, Tallinki Logistikakeskus. Portfelli kuulub lisaks ka üks Eesti esimestest LEED-sertifikaadiga hoonetest, mis näitab selgelt hoone vastavust kindlatele kvaliteedinõuetele.

CrabSec on tehnoloogiaettevõte, mis pakub turvateenuste UBER’iks kutsutavat turvarakendust, mille kaudu saab tellida turvapatrulli, kui kodune või kontori valvesüsteem on andnud häireteate. CrabSec pakub nii era kui ka äriklientidele juhtmevabasid asjade interneti seadmeid nagu teavitusnupud, valveandurid ja suitsuandurid.

DONE Haldus

* Ärikinnisvara haldus aastast 2002

* Üle miljoni ruutmeetri ärikinnisvara haldust/korrashoidu

* Üle 100 hallatava ärihoone üle Eesti

* Esimesed 8 objekti Vilniuses

* Hoone omaniku ja üürniku vaheline „hea haljas“

KONTAKT:

Janek Hintsov

DONE Haldus OÜ juht

Viru väljak 4, Tallinn

tel. +372 505 8803

e-post: [email protected]

www.done.ee

Huvi korral loe lisa ka: https://crabsec.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474