Autor: Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit • 8. mai 2024

Ida-Virumaa kinnisvarakonverents 2024 toimub 6. ja 7. juunil Narva-Jõesuus

Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit korraldab 6.-7. juuni Meresuu SPA & Hotel´is kinnisvarakonverentsi, kus lisaks harivale kinnisavara-alasele programmile, on ka arendajatele mõeldud minimess potentsiaalsetest arendustest Ida-Virumaal.

„Ida-Viru Kinnisvarakonverents 2024“ toimub 6.-7. juunil hotellis Meresuu Spa & Hotel

Konverentsil analüüsitakse Ida-Virumaa kinnisvaraturul ja majanduses toimuvat ning räägitakse sellest, miks Ida-Virumaa võiks olla ideaalne paik Teie kinnisvaraalaste arenguplaanide elluviimiseks. Konverentsile on oodatud kõik kinnisvaraarendajad, investorid, maaklerid ja kinnisvarahuvilised. Päeva modereerivad Tõnu Toompark ja Ele-Riin Kullamä Golovin.

Vaata konverentsi täpset ajakava siit >>

Ida-Virumaa kui võimaluste aken

Fakt on see, et tänu Õiglase Ülemineku Fondil toele on maakonnas oodata majanduse mitmekesistamist ning luuakse tuhatkond uut töökohta. Lähema 6 aasta jooksul investeeritakse maakonda ca 600-800 milj eur (s.h. 350 milj eur ÕÜF+omaosalus). Ettevõtluse kasv läbi Õiglase Ülemineku Fondi on märkimisväärne, rajatakse uued tööstused, inkubaatorid, filmistuudiod, ülikoolid käivitavad uued õppekavad. See loob uusi võimalusi ka kinnisvarasektoris ning Ida-Virumaa peab olema valmis uuteks elanikeks ja sellega süsteemselt tegelema.

2026 on Ida-Virumaa jaoks muutuste aasta, kus peavad olema realiseerunud Õiglase Ülemineku Fondi projektid. Uued ettevõtted vajad nii äri- kui elamispindasid, suurinvesteeringutega on neil aga kiire, sest teenused peavad tööd alustama juba 01.09.2026. Ka elukondliku kinnisvara arendustegevuseks mõeldud toetusmeetmetest kuuleb lähemalt konverentsil.

Konverentsil osalejate arv on piiratud, registreeru kohe siin!

Omavalitsuse minimess

Ida-Virumaa omavalitsused (Narva, Toila, Jõhvi, Kohtla-Järve, Narva-Jõesuu) on konverentsi tarbeks ära kaardistanud potentsiaalsed kinnisvaraarenduseks mõeldud asukohad või juba valmisolevad asukohad. Minimessil osalejad saavad ülevaate olulisematest arendusprojektidest (nii elukondlik kui ärikinnisvara) – mis on müügis ja millised objektid lähiajal valmivad ning milles seisneb iga objekti eriline väärtus.

Kindlasti tasuks konverentsil kontakti luua ka Ida-Viru Investeeringute agentuuri esindajatega, kes suudavad nõustada ärikinnisvara teemadel. IVIA´l on ette valmistatud spetsiaalsed krundid müügiks (agropark, taastuvenergiapark, tööstuspargid Jõhvis, Narvas, Kohtla-Järvel, Kiviõlis). Lisaks on läheduses Sillamäe sadam, mille territooriumil on 82 ha avatud laopindu konteinerite, puiste- ja üldkaupade ladustamiseks ning 30 ha sõiduautode, veeremtehnika ja muu ro-ro kauba ladustamiseks, samuti 71 000 m2 kaetud laopindu üld- ja muude kaupade ladustamiseks. Sadama-alal on üle 300 hektari vaba pinda tööstusettevõtete, kaubaterminalide, jaotuskeskuste vms rajamiseks.

Ida-Virumaa geograafiline ja geoloogiline paiknemine loob võimalusi kinnisvaraga tegelemiseks, neid väärtusahelaid tuleks targalt kombineerida. Esimese julge arenduse on töösse pannud AS Vallikraavi Kinnisvara arendaja, kellele AS Ehitusfirma Rand ja Tuulberg on Narva jõe äärde viiest korterelamust koosnevat elamukvartalit pärast aastakümneid. Joaoru arenduses on esimes selle aasta detsembris valmivas majas kolmandik korteritest juba enne valmimist võlaõiguslepinguga broneeritud.

Joaoru Residentsidest kujuneb Narva atraktiivseim uus terviklik elamupiirkond, kuhu kokku kavandatakse 5 kortermaja. Kortermajad paiknevad bastionilaadse asetusega, mis tagab korteritest suurepärased vaated ümbritsevale Joaorule ning kindlustele.

Tundub, et esimesed ilmingud turutõrke likvideerumisest on ennast ilmutanud. Ida-Virumaa kinnisavaraturul on hetkel toimumas suured muudatused ja konverentsil osalemine annab teile hea stardipositsiooni edust osa saada!

• Osalemine konverentsil 6. ja 7. juunil koos ööbimisega üheses või kaheses toas Meresuu spaas maksab 129 eurot

• Osalemine vaid 6. juunil ilma ööbimiseta maksab 79 eurot

Vaata konverentsi kohta lisainfot: ivek.ee/events/kinnisvarakonverents2024

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474