Ruduse juht kritiseeris olukorda ehitusmaterjalide turul

Midagi head ehitusmaterjalide turul Eestis
kuulda ei ole, järjekorrad on pikad ja valik on kesine, tõdes Rudus Eesti
juhatuse esimees Toomas Vainola Äriplaani konverentsil.

Mitmed ehitusmaterjalide tootjad on ettevõtete TOPides tipus, kuid see ei tähenda veel midagi, märkis Vainola. Eesti ehitusturu maht on 35 miljardit krooni. Ehitusettevõtteid on ca 3000. Eksport on kasvanud, kuid kodumaine tarbimine kasvab tunduvalt rohkem.

Vainola sõnul oli 2005. aasta teedeehitajatele hea aasta. Soojusmaterjalide müük on kasvanud 35%. Kasvutempo on olnud suur ning keegi ei osanud seda oodata, lisas ta. Erinevad suurfirmad on teinud investeeringuid ehitusmaterjalide tootmisesse.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised