Merko Ehitusele tõi Hansabanka ülemaailmse tunnustuse

Rahvusvaheline kinnisvaraföderatsioon
FIABCI kuulutas Riiga rajatud Hansabanka peahoone oma iga-aastase
kinnisvarapreemia võitjaks äri- ja tööstuspindade kategoorias, teatas
ettevõte.

Varem on sama tunnustuse pälvinud näiteks Petronas Twin Towers Malaisias ja Prudential Tower Singapuris.

Tegemist on esimese korraga, mil FIABCI preemia jõuab Balti riikidesse ning kolmanda korraga, mil FIABCI preemia on pälvinud mõni objekt Põhjamaades (kahel korral on auhinnatud kahte Telenori objekti Norras).

Merko Ehituse nõukogu esimehe Toomas Annuse sõnul on tegemist tõsise tunnustusega Merko Ehituse senisele tegevusele. “Edu võtmeks võib pidada Merko Ehituse poolt Anti Maksoni ja SIA Merksi poolt Vineta Verika juhitud meeskonna professionaalset tegevust ning head koostööd tellija ning arhitektiga ühise eesmärgi nimel. Ainult koostöös on võimalik sellise tunnustuseni jõuda,” ütles Annus.

Kokku annab maailma laiapõhjalisim kinnisvaraga tegelevaid organisatsioone koondav föderatsioon FIABCI (Federation Internationale des Administrateurs de Biens et de Conseil Immobiliers) sel aastal välja auhinnad seitsmes kategoorias. Objekte hindas rahvusvaheline kinnisvaraekspertidest koosnev þürii.

FIABCI Prix d'Excellence statuudi kohaselt määratakse auhind projektile, mis demonstreerib väljapaistvaid tulemusi kõigis aspektides, mis kinnisvaraarendust puudutavad. Auhinnatud objektid kehastavad FIABCI ideaali ühiskonnale optimaalseimatest lahendustest kinnisvara alal. Statuut toob esile, et hindamisel ei keskenduta eraldi esteetilisusele, suurusele või funktsionaalsusele, vaid hinnatakase objekti tervikuna.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised