Colemont ostis Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendiüksuse

Täna sõlmitud lepinguga müüakse Hansa
Kindlustusmaakleri ärikliendiüksus Colemont Eesti Kindlustusmaaklerile, teatas
Hansapank.

"Selle tehinguga saab teoks Hansa Varakindlustuse asutamisel välja kuulutatud ärikliendi üksuse väljamüümine Hansapanga Grupist," ütles Hansa Kindlustusmaakleri juhatuse esimees Kaido Tõnisson. Ta märkis, et Colemonti pakkumine valiti välja kolme avalikul konkursil lõpuvooru pääsenud pakkumise seast.

Ostu-müügilepingu tingimused on konfidentsiaalsed.

"Tehing on järgmine samm Colemonti ambitsioonikas laienemisstrateegias Eesti turul," kommenteeris Colemont Eesti Kindlustusmaakleri juhatuse esimees Heiki Nurmeots.

Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendi üksuse müügikavatsusest andis Hansapanga Grupp teada juba mais, kui asutati uus kindlustusselts Hansa Varakindlustus. Hansa Kindlustusmaakleri erakliendi üksuse tegevus on lõpetamisel - uusi kindlustuslepinguid ei vahendata, vaid teenindatakse olemasolevaid kliente kuni nende lepingutähtaja lõpuni.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised