Tallinnas juhtus nelja kannatanuga liiklusõnnetus

Täna kella 15.39 ajal juhtus liiklusõnnetus
Tallinnas Tähe ja Lootuse tänava ristmikul, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot.

Õnnetuses sai kannatada neli inimest.

Esialgsete andmete kohaselt keeras 20-aastase Raigo juhitud sõiduauto Lada, mis liikus mööda Tähe tänavat, ette peateel, Lootuse tänaval liikunud sõiduautole Ford Sierra, mida juhtis 37-aastane Sirje. Sõidukite kokkupõrke tagajärjel paiskus Ford Sierra vastu posti.

Liiklusõnnetuses said viga neli inimest: mõlema auto juhid, Fordis kaasreisijana viibinud 13-aastane tüdruk ning Lada kaassõitja 80-aastane Edgar. Kiirabi viis kannatanud haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised