20. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oberschneideri Veerenni tänava elurajooni ehitus venib

Ärimees Paul Oberschneiderile kuuluva OÜ Domina Service plaan rajada endise Lutheri vineeri- ja mööblivabriku krundile uhke elurajoon seisab aastaid detailplaneeringu kinnitamise taga, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lammutustööd juba käivad, kuigi maa-ala detailplaneeringut pole seni veel algatatud. Veerenni tänav 36 asunud endisest tööstushoonest oli neljapäeval püsti veel vaid fassaad ning pea 13 hektari suurust krunti katsid kõrged rusuhunnikud.

Kinnistu arendamisega tegeleva Domina Service'i osanikeks on märgitud ärimees Paul Oberschneiderile kuuluv OÜ Häuser-Oberschneider ning Suurbritannia Kanalisaartel registreeritud Santam Europe OÜ.

Ober-Hausi kinnisvarafirma tegevjuhi asetäitja Siiri Maaski sõnul peaks krundile tulevikus kerkima valdavalt kolme-neljakorruselised kortermajad, kuid plaanid pole veel lõplikult paigas. "Hetkel on sellest isegi vara rääkida, sest detailplaneeringut ei ole veel algatatud," lausus Maask.

Maaski kinnitusel on eskiisprojektiga kõik korras ning tagasi pole seda lükatud, kuid protsess ei ole praeguseks veel lõppenud. "Arendaja soov on ehitada ikka tihedamalt ja kõrgemaid maju ning millalgi kuu aja pärast oleks mul kindlasti rohkem rääkida," lisas Maask.

Tallinna pressiteenistuse andmeil esitas OÜ Domina Service linnaplaneerimise ametile detailplaneeringu algatamiseks taotluse juba kaks aastat tagasi. Seni on suuremahulise elamurajooni projekt muudatuste tegemiseks tagasi lükatud ning detailplaneeringut pole algatatud. Kuigi protsess on takerdunud, sai firma lammutusloa juba aasta tagasi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474