Hooldustööde tõttu Tele2 keskjaamas tuleb korraks mobiilid välja lülitada

Tele2 mobiilside keskjaamas toimuvad sel ja
järgmisel nädalal plaanilised hooldustööd, mille järel vajab osa Tele2 klientide
mobiiltelefone uuesti sisse lülitamist, teatas ettevõte.

Hooldustööd toimuvad ööl vastu 24., 26., 27. ja 30. oktoobrit, varahommikul kella 4 ja 5 vahel. Tele2 teavitab kõike kliente, keda antud muudatus puudutab, eelmisel päeval personaalselt SMSi teel. Palume vastava SMSi saajal järgmise päeva hommikul telefon korraks välja ja siis uuesti sisse lülitada, kuna vastasel juhul on häiritud telefoninumbritele sissehelistamine.

Hooldustööd on seotud Tele2 andmesidevõrgu arendustöödega, mis on vajalikud kiiret andmesidet võimaldava 3,5G võrgu avamiseks.

Tele2 vabandab klientide eest võimalike ebamugavuste pärast.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 31 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised