Maþeikiu Nafta saab suurima kindlustusraha, mis kunagi Balti riikides välja makstud

Maþeikiu Nafta kindlustuse esindajad
vaatavad juba üle lepinguid ja õnnetuse võimalikke põhjuseid, kirjutas BBN.


Kindlustuse vahendaja Aon Lietuva peadirektor Giedrius Kazlauskas kinnitas, et saadav kindlustustoetus on pretsedenditu Leedus ja Balti riikides. Lõplik kindlustussumma sõltub veel mitmetest faktoritest.


"Ma ei taha arutada täpseid numbreid, las eksperdid tegelevad nendega. Täpne summa sõltub stsenaariumist, kuidas Maþeikiu Nafta varad taastatakse ja kas kahjustatud seadmeid on võimalik ka tulevikus kasutada," ütles Kazlauskas.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised