Meelis Lao taas välismaal

Kuigi prokurör taotles äsja skandaalse
ärimehe Meelis Lao vahistamist, et ta kohtupidamisest kõrvale ei hoiaks, lubas
kohus Laol taas välismaale sõita, kirjutab SL Õhtuleht.

Lao (40) küsis Harju maakohtu teatel kohtult luba sõita 20.–27. oktoobrini Venemaale Moskvasse ja Inglismaale. Viimati jättis Lao juba mitmendat korda kohtuistungile minemata, sest oli enda väitel Moskvas äkitsi haigeks jäänud. Mehe advokaat aga tõbe selgitada ei osanud. Seepeale taotles prokurör Lao vahistamist, kuid kohus keelas mehel vaid kodust loata lahkumast.

Lao on kohtu all süüdistatuna tunamullu septembris Tallinnas Viru tänava McDonald`si kiirsööklasse tungimises. Lao ja ta kaaskond keelasid personalil sööklasse sisenemast, sest asutuse rendileping olevat lõppenud. Sissetungijad nimetasid end majaomaniku esindajateks. Mõni päev hiljem sai McDonald`s kohtu kaudu õiguse samas paigas äri jätkata.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised