Kass tekitas autole 22 000 krooni remondikulu

Autoomanik pidi kaskokindlustusest
hoolimata tasuma oma kass Intsu mootorisse ronimise tõttu 22 000 krooni
remondikulu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Augustis ostis Mulgimaa mees Harri Laande Siller Autost Hansaliisingu abiga uhiuue Seat Cordoba. Jõudis kolme nädalaga sõita maha 3050 kilomeetrit, kui juhtus õnnetus.

Laande pajatas, et oli hakanud ühel pimedal õhtul koduhoovist välja sõitma, kui kostis imelik müts ja äkki suri mootor välja. Läks siis mees asja uurima ja tõstis kapotikaane üles, sealt aga pistis metsa poole plehku nende kallis kass Ints. Kapotialune oli kassikarvu täis, neid jagus tuustidena ka koduõuele.

Kuna Seesamis oli Hansaliisingu vahendusel tehtud autole nii tava- kui ka kaskokindlustus, ei hakanud Laande ise auto kallal midagi tegema, vaid jättis olukorra täpsema uurimise ning remondi Seati ametliku esindaja Siller Auto hooleks.

Ebameeldiv üllatus ootas teda aga ees siis, kui Seesamist öeldi: kassi põhjustatud õnnetusi kasko ei kata ja auto omanikul tuleb remont ise kinni maksta. Kui kaskokindlustuse puhul on omavastutus 3000 krooni, siis Laande pidi rahakotti kergendama seitse korda suurema summa ehk 22 000 krooni võrra.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised