Saaremaa elanikud on Sõnajalgade tuulepargi planeeringu vastu

Salme volikogus veebruaris algatatud
Tiirimetsa küla Silla maaüksuse detailplaneeringu menetlemine jätkub tuleva
aasta veebruaris, sest naaberkinnistute omanike vastuseisu tõttu tahab sinna
tuulepargi rajamist kavandav AS Telewind planeeringut täiendada.

Salme vallavanem Kalmer Poopuu ütles, et vennad Oleg ja Andres Sõnajalg tahavad planeeringut täiendada, et volikogul oleks rohkem infot otsustamiseks, kirjutas Meie Maa. "Kui arendaja leiab maaomanikega kompromissi ehk maksab neile kompensatsiooni või muid lahendusi, ja vaided ära kaovad, ei näe volikogu ilmselt enam põhjust mitte kehtestada," sõnas Kalmer Poopuu, kelle andmeil on üks kinnistuomanik juba vastuseisust loobunud.

Silla kinnistu detailplaneeringu eesmärk on viia generaatoriga tuulepargi rajamine, mille koguvõimsus on 2,5 mW. Detailplaneeringu avaliku väljapaneku ajal esitasid lähiümbruses asuvate kinnistute omanikud 13 kirjalikku ettepanekut ja vastuväidet planeeringu kohta.

Telewindi hinnangul on kõik vastuväited alusetud.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Riigi Kinnisvara otsib MÜÜGIJUHTI

Riigi Kinnisvara AS

28. jaanuar 2018

Uudised