31. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Balti Kinnisvarafond laiendas Võrumaal haaret

Arco Balti Kinnisvarafond AS tegi esimese suurema investeeringu Võrumaale, ostes regiooni kaasaegseima büroohoone OÜ Pintmann Varalt, teatas ettevõte.

Hoone osteti koos kehtivate rendilepingutega. Arco Balti Kinnisvarafondi juhataja Kristjan Kivipalu kinnitusel olemasolevate rentnike õigused säilivad ning büroohoone senist igapäevast tegevust omanikuvahetus ei sega. Vastavalt kokkuleppele osapooled tehingu hinda ei avalikusta.

"Kõnealune piirkond on meile huvitav - Võru linn on tugeva kohaliku kaubandusvõrguga maakonnakeskus. Ühtlasi on Võru kohalikuks tõmbekeskuseks kogu Kagu-Eesti jaoks. Arco Balti Kinnisvarafondi huvi on kohal olla igal pool, kus näeme piirkonna aktiivset arengut," lisas Kivipalu.

Arco Balti Kinnisvarafond AS tegi käesoleva aasta septembris esimese suurema investeeringu ka Ida-Virumaale, ostes Linda laohoone kinnisvara kinnistu Jõhvis, kuhu on rajatud populaarne kauplus-laohoonete kompleks, mille rentnikud on teiste hulgas Würth, Onninen, Saku Läte. Kinnistul on arendamispotentsiaali täiendavalt 4400 ruutmeetri ulatuses.

Arco Balti Kinnisvarafond on loodud era- ja institutsionaalsetele investoritele eesmärgiga pakkuda võimalust investeerida professionaalselt juhitud ja kogu Baltikumi haaravasse kinnisvarafondi. Arco Balti Kinnisvarafond investeerib Balti riikide suurematesse linnadesse ning strateegiliselt olulistes asukohtades paiknevatesse äripindadesse.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade suurim kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, grupil on esindused 23 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis töötab kokku üle 300 inimese. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474