1. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi pärimusmuusika keskuse ehituseks kuulutati välja riigihange

Viljandi linnavalitsus otsustas korraldada Eesti Pärimusmuusika Keskuse ehitamiseks riigihanke avatud pakkumismenetluse, teatas Viljandi linnavalitsus.

Viljandi Linnavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Eha Moosel märkis, et raha on saadud Viljandi linnavalitsusest, riigitl ja ELi tõukefondidest, samuti on pärimusmuusika keskus ise raha korjanud. Oktoobri alguse seisuga oli saadud 230 000 krooni.

2005. oli kogu projekti ehituseks ette nähtud ligi 25 mln krooni. "Nüüd on ehituse hinnad kindlasti kallinenud," ütles Moosel. Ta lisas, et leping sõlmitakse firmaga, mis teeb soodsaima pakkumise. Pärimusmuusika keskusesse on kavandatud 400kohaline kontserdisaal, pärimusmuusika raamatukogu, koolitusaal, loengusaalid ja pärimusmuusika keskuse kontor.

Viljandi Linnavalitsuse linnamajandusameti juhataja Priit Vihuri sõnul loodetakse leping sõlmida veel käesoleval aastal. Ehitustöödega saab alustada järgmise aasta alguses ja nende lõpetamise tähtaeg on pakkumise tingimuste järgi 1. veebruar 2008. Kuna objekt on muinsuskaitse all ning asub Lossimägede vahetus läheduses ja muinsuskaitsealal, peab pakkujal olema Muinsuskaitseameti poolt väljastatud restaureerimistööde tegevusluba.

Viljandi mõisa aida Eesti Pärimusmuusika Keskuseks kohandamise projekti on koostanud arhitekt Raivo Mändmaa. Riigihanke eest vastutavaks isikuks määrati linnamajandusameti juhataja Priit Vihuri ning toimingute läbiviimiseks moodustati komisjon, mille esimees on Viljandi abilinnapea Rein Triisa.

Riigihanke pakkumise dokumente väljastatakse linnavalitsusest alates 2. novembrist, pakkumiste esitamise tähtaeg on 4. detsembril kell 14. Pakkumised avatakse samal päeval kell 14.15.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474