Lastekodulapsed varastasid mänguasju

Falcki turvatöötajad pidasid ühes Tallinna
kesklinna kaubanduskeskuses kinni lastekodulapsed, kes varastasid kokku 2849
krooni väärtuses mänguasju, teatas Falck.

1. novembri õhtul märkas turvatöötaja, kuidas kolm poissi müügisaalis riiulitelt haaratud mänguasju põue toppisid. Seejärel väljusid poisid turvaväravate häiresignaali saatel müügisaalist ja pistsid jooksu. Turvatöötajatel õnnestus kinni püüda 10- ja 11aastased vargapoisid, nende kolmas kaaslane pääses põgenema. Ühes Tallinnas lastekodus elavate poiste põuest tuli lagedale 2849 krooni väärtuses mänguasju, põhiliselt Lego konstruktoreid. Falcki turvatöötajad andsid vargapoisid üle politseile.
Falck valvab enamikku Eesti suurematest kaubanduskeskustest. Käesoleva aasta kümne kuu jooksul on Falcki turvatöötajad politseile üle andnud enam kui 5000 õiguskorra rikkujat, kellest üle 3000 jäid vahele poevargusel.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised