13. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype alandab Läti ja Leedu telefonidele helistamise hindu

Homme kella 14.00-st alaneb SkypeOut-kõnede hind Läti ja Leedu laua- ja mobiiltelefonidele helistamisel. SkypeOut on internetisuhtlusfirma Skype tasuline funktsioon, millega saab helistada telefonidele üle maailma kohaliku kõne hinnaga, teatas ettevõte.

Hinnad Läti ja Leedu telefonidele helistamiseks alanevad 10-60 protsenti. Kõne Läti või Leedu lauanumbrile hakkab maksma ligikaudu 90 senti (0,058 eurot) ja mobiilinumbrile 2,7 krooni (0,173 eurot). Ettevõtetele rakenduvad hinnad ilma Luksemburgi käibemaksuta ja on seega 15 protsendi võrra odavamad (vastavalt 0,78 ja 2,3 krooni). SkypeOut kõnede puhul on hind alati sama, sõltumata sellest, millisest riigist kõne tehakse. Hindadele ei lisandu kõnealustustasu või kuumaksu.

„Skype on Baltikumis ülikiiresti kasvanud nii kasutajate arvu kui ka SkypeOuti leviku poolest. Alanenud kõnehinnad naaberriikides aitavad kindlasti kaasa edasisele kasvule ja nii eestlaste kui lõunanaabrite kõnearvete vähenemisele,” ütles Skype’i Baltimaade turundusjuht Andrus Purde.

Eesti kuulub alates märtist SkypeOut Global Rate nimekirja, mis sisaldab populaarsemaid kõnede sihtriike maailmas ja millele rakendub ühine minutihind – lauatelefonidele 31 senti (sisaldab Luksemburgi käibemaksu).

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad teha omavahel piiramatult tasuta telefoni- ja videokõnesid. Enam kui 136 miljoni kasutajaga Skype’i tarkvara on saadaval 28 keeles ning seda kasutatakse pea kõikides riikides. Skype’i sissetulek põhineb tasulistel teenustel, sh. sissetulevad ja väljaminevad kõned laua- ja mobiiltelefonidele, kõnepost, kõnede suunamine ja helinad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474