Tartu Emajõe Ärikeskusse rajatakse kobarkino

AS YIT Ehitus sõlmis Estikoga lepingu
Emajõe Ärikeskuse juurdeehituse rajamiseks. Tööde maksumus on ligi 500 miljonit
krooni, kirjutas EPL Online.

"Ligi 40 000 ruutmeetri suuruse kogupindalaga Emajõe Ärikeskuse Uuendus valmib 2008. aasta kevadel,” ütles AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk.

„Hoonesse tulevad kaubanduspinnad, viie saaliga 700-kohaline kobarkino, 700-kohaline konverentsikeskus, restoran, büroo- ja äripinnad. Lisaks ehitatakse ligi 500-kohaline mitmetasandiline autoparkla ning olemasolev bussijaam saab lisakorruse, mille kaudu ühendatakse bussijaam kaubanduskeskusega.”

"Emajõe Ärikeskuse Uuendus on Tartu suurim kinnisvaraarendus, mis loodetavasti moodustab uue ja modernse linna keskuse," lausus AS Estiko juhatuse liige Ain Tammvere. „Tegemist on pikaajalise arendusprojektiga, millega kaasnevad ka suured riskid. YIT Ehituse näol on tegemist suure ja usaldusväärse kontserniga, kelle aktiivsus ning projektijuhtimise põhimõtted vastavad meie soovidele kõige paremini."

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised