Venemaal arreteeriti tervishoiukindlustuse fondi juhid

Venemaal arreteeriti seoses altkäemaksuvõtmise
kahtlusega kohustusliku tervishoiukindlustuse föderaalfondi (FFOMS) kuus
tippametnikku.

Vene peaprokuratuuri teatel algatati rea FFOMSi juhtkonna liikmete suhtes kriminaalasi seoses altkäemaksuvõtmisega suures ulatuses ja muude kuritegudega. Sel nädalal arreteeriti kohtu loal FOMSi peadirektor Andrei Taranov, tema kaks asetäitjat ja kolm osakonnajuhatajat ning pikendati veel ühe osakonnajuhataja kinnipidamise tähtaega, vahendas etv24.ee.

Kriminaalasja uurimise käigus on tuvastatud, et FFOMSi ametnikud said altkäemakse fondi piirkondlike osakondade juhtidelt, farmaatsiafirmadelt ja teistelt ettevõtetelt, mis tegelevad ravimite ja meditsiinitehnika tarnimisega. Läbiotsimistel FFOMSi ruumides Moskvas ja piirkondlike fondide ruumides konfiskeeriti dokumente, üle 100 erineva kommertsstruktuuri pitsati ja märkimisväärseid rahasummasid.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised