Ukraina terroristid võisid saada väljaõppe Eestis

Novembri algul ilmusid internetti fotod ja
videoklipid, millel näidatakse, kuidas Ukraina noored rahvuslased õpivad
korraldama diversiooniakte, kirjutab Eesti Ekspress.

Õppuste läbiviimise kohaks on Kauna talu Tallinna külje all. Umbes 15 sõjaväe moondamisülikondades noorukit, teiste seas ka kolm tüdrukut, õpetatakse valmistama lõhkeseadmeid, bazuukadest tulistama ja autosid õhku laskma.

Fotodel on fikseeritud ka raadioõhitavad suundmiinid ja esmaabitund, kus õpetatakse andma abi laskehaava puhuks. Taustal ripuvad Suurbritannia, USA, Ukraina, Leedu ja Eesti riigilipud ning ASSA ehk Venemaa Vabade Sotsiaal-Anarhistide Assotsia tsiooni mitteametlik punamust lipp.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised