Arnold Rüütel käis üksi šoppamas

Novembri viimasel laupäeval nähti
ekspresident Arnold Rüütlit Tallinnas Tondil K-Raua ACE ehitustarvikute
müügisalongis mõõdulindiga kaminat mõõtmas.

Kõige suurem üllatus pealtnägijatele oli see, et heledate lokkidega mees mustas mantlis toimetas kaminate vahel täiesti üksi - keegi ei märganud lähemal ega kaugemal poeruumides võimalikke turvamehi, kirjutas Kroonika.

Valitsus eraldas 7,5 miljonit krooni Rüütli perekonna julgeoleku tagamiseks. 23 julgestuspolitseinikku, kes president Arnold Rüütli ja tema perekonna julgeolekut pärast presidendiametist lahkumist tagab, on sama suur hulk, kui oli Rüütlil ametiajal.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised