Idaeurooplased röövisid Modern Talkingi staarilt miljon krooni

Endine Modern Talkingi staar Dieter Bohlen
pidi põgenema, kui tema koju tunginud maskidega röövlid relva ähvardusel raha
nõudsid.

Idaeuroopa aktsendiga rääkivate jõhkardite saagiks langes ligi miljon krooni, vahendab SL Õhtuleht.


20- ja 25aastane mees nabisid esmaspäeva hommikul Põhja-Saksamaal Tötensenis esmalt kinni Bohleni aedniku ja sundisid teda relva ähvardusel uksele koputama, kirjutab Bild. Kui majapidajanna Svetlana 600ruutmeetrise villa ukse avas, tungisid mehed sisse.

Ähvardades 52aastast Bohlenit püstoli ja kööginoaga, nõudsid röövlid temalt aktsendiga saksa keelt rääkides miljoneid eurosid. Menuprodutsent andis jõhkarditele oma seifist umbes 60 000 eurot ehk ligi 930 000 krooni.


"Mu elu kohutavaim õudus," kirjeldas kurikuulus naistekütt Bildile oma tundeid. "Need mehed röökisid, et tapavad meid kõiki ära. Meil oli surmahirm."


See polnud Bohlenile esimene kokkupuude kuritegeliku maailmaga. 2003. aasta sügisel varastati temalt BMW X5 luksusmaastur. Kaks kuud hiljem tungiti Bohleni villasse, sellal kui ta telekanali RTL megasaates "Saksamaa otsib superstaari" esines, ning viidi kaasa 150 000 eurot ehk ligi 2,35 miljonit krooni.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised