5. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarafond IPC Romanian Land Portfolio viib läbi uue emissiooni

IPC Romanian Land Portfolio viib läbi teise emissiooni mahuga 3 miljonit eurot.

Kinnisvarafond on asutatud nelja-aastase tähtajaga – investorite kaasamine ja maade soetamine toimub järgmise kolme aasta jooksul, millele järgneb kuni üheaastane maaportfelli realiseerimise periood, teatas ettevõte. Fond on suunatud nii era- kui institutsionaalsetele investoritele, kel valmisolek kinnisvarainvesteeringuteks areneval turul. Väljakuulutatud emissioonil on minimaalseks investeeringuks investori kohta 50 000 eurot ning märkimisperiood on 5-14. veebruar 2007.

Investeerimisprogrammi eesmärgiks on pakkuda investoritele võimalust teenida maa turuhinna tõusult Rumeenias järgmiste aastate jooksul. Kaasatud vahendid investeeritakse maa soetamiseks eeskätt linnades ja piirkondades, mis ei ole täna veel kinnisvarainvestorite suurima tähelepanu all ning kus väärtuse kasvu potentsiaal on oluliselt suurem. Erinevatest kinnistutest moodustub investeerimisportfell, mille riske on hajutatud nii erinevate geograafiliste piirkondadega kui ka sihtotstarbega.

IPC Romanian Land Portfolio esimene emissioon toimus jaanuaris 2007.a., mil märgiti võlakirju summas 1 035 000 eurot. Tänaseks on tehtud ka esimene investeering, milleks on eramuarenduseks sobiv põllumaa Rumeenias Timisoara linna lähedal.

IPC Real Estate AS on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille tegevus on keskendunud kinnisvaraarendusele, -investeeringutele ja –vahendusele Rumeenias. IPC Real Estate on alustanud kolme korterelamu arendusprojektiga Bukarestis kokku ligi 650 korteriga.

Läbi IPC investeerimisprogrammide on Rumeenia kinnisvaraturule investeerinud erainvestorid ja pensionifondid Baltikumist ja Skandinaaviast. Koostöös Arco Varaga on IPC asutanud Bukarestis kinnisvarabüroo, mille eesmärgiks on jõuda järgnevate aastate jooksul Rumeenia turuliidrite hulka.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474