Merko väikeinvestor sai pügada

Merko Ehituse väikeinvestor või
väikeinvestorid, kes kauplesid täna hommikul ettevõtte aktsiatega, said
väärtpaberi äärmiselt madala aktiivsuse tõttu pügada.

Tänase kauplemispäeva alguses sooritati Merko Ehituse aktsiaga kaks tehingut, mille käigus vahetas omanikku vastavalt 40 ja viis väärtpaberit hinnaga 303,45 krooni (19,40 eurot) ehk seitse protsenti neljapäevase sulgemishinnaga võrreldes madalamal. Reedel Balti riikide juhtiva ehitusettevõtte aktsiatega tehinguid ei sooritatud. Seejärel sooritati tehing kahe aktsiaga, mis kergitas aktsia hinna omakorda kaheksa protsendi võrra.

Merko Ehituse aktsia on viimastel nädalatel olnud äärmiselt vähelikviidne. Aktsiatega sooritatakse mõni tehing päevas ning käive ulatub heal juhul tuhandetesse kroonidesse. Seetõttu on tekkinud olukord, kus väikeste tehingutega võivad hinnaliikumised olla väga suured ning investorid, kes panevad aktsiad turuhinnaga müüki võivad saada kahju.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised