Tamming: gaasitoru pole Eesti huvides

ASi Tavid nõukogu esimees Alar Tamming
leiab, et Eesti ei tohiks uisapäisa venelasi oma vetesse Nord Streami gaasitoru
uuringuteks lasta ega ka ilma põhjaliku kaalumiseta neist uuringutest
keelduda.

"Antud teemaga tuleks põhjalikult tegeleda. Kui kõik pooled võidaksid, võiks neid uuringuid teha, praegu ei ole gaasitoru Eesti huvides. Kui spetsialistid leiaksid, et need uuringud oleksid ohutud ja kui Saksa-Vene gaasijuhe tooks Eestile pikemaajaliselt kasu, siis võiksid need ju uuringud toimuda," rääkis Tamming.

Nord Stream AG on nõus alustama merepõhja uuringutega Eesti majandusvööndis esimesel võimalusel ning plaanib need lõpetada paari juba nädalaga. Eesti valitsus pole veel otsustanud, kas lubada uuringuid või mitte.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised