Aas: kontrollige, kuhu korteri ostate

Tallinna abilinnapea Taavi Aas hoiatab, et
edaspidi hakkab Tallinna linn trahvide määramise asemel ebaseaduslikke ehitisi
lammutama nagu ka Köleri 2 puhul.

Köleri 2 kinnistul alustati 10. septembril aastaid oma saatust oodanud kuuekordse majakarkassi lammutustöid. Pikk saaga, kus vastamisi räpaka arendusärimehe, linna ning linlaste huvid, on lõpule jõudmas, kirjutas Aas Postimehes.

"Ebaseaduslikult püstitatud hoonete probleemistikuga tuleb linnaplaneerimise ametil tegeleda iga päev," tõdeb Aas, et seni on linn piirdunud ehitiste üksikute osade lammutamisega ja planeeringuga vastavusse viimise nõuetega.

"Õnneks on kinnisvara ostubuum möödunud ning praeguse normaliseerunud turu tingimustes peaks inimestel olema aega kontrollida, kas majal, kuhu neile korterit pakutakse, on kõik vajalikud kooskõlastused", soovitab Aas, et vähimagi kahtluse puhul tuleks pöörduda linnaplaneerimise ameti ehitusjärelevalve teenistusse, kust saab ehitise seaduslikkuse kohta adekvaatset infot.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Uudised