Amigo juht: vabandan Eesti avalikkuse ees

Café Amigo on edastanud kõik enda käsutuses
olevad 14. septembri juhtunuga seotud info ja materjalid politseile. Samas Café
Amigo ega Sokos Hotel Viru juhtkond pole siiani ööklubis toimunud kahe ärimehe
peksu videolinti näinud.

Meedias kajastatust leidnud intsident on kahetsusväärne ja vastuolus kõikide Café Amigo ja Sokos Hotel Viru põhimõtete ja väärtustega, teatas ettevõte. Sündmusega seotud Café Amigo töötaja on töölt uurimise ajaks kõrvaldatud. Samuti ei teeninda Sokos Hotel Viru uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ja K-Grupi töötajad.

„Café Amigo on olnud Tallinna ööklubi, mis on siiani sõbralikult avatud kõikidele inimestele, olenemata rahvusest ja vanusest. Seda, kuidas selline asi sai juhtuda, uurib praegu politsei, kellega juba teeme igakülgset koostööd. Vabandan Eesti avalikkuse, kõikide meie klientide ja töötajate ees,” ütles Sokos Hotel Viru tegevjuht Outi Välimäki.

Turvaruum, kus konkreetne juhtum aset leidis, on pidevalt turvakaamera jälgimise all. "Tegu on ruumiga, kuhu saadetakse politsei tulekuni ostukeskuse, hotelli ja ööklubi korrarikkujad ning agressiivsed kliendid. Turvaruum kuulub Viru Keskusele, kuid vastavalt kokkuleppele kasutavad seda ka hotell ja ööklubi. Turvaruumis toimuvat salvestab Viru Keskusele kuuluv valvekaamera ja salvesti. Viru Keskust valvav turvafirma ei teeninda hotelli ega ööklubi, seetõttu ei ole Café Amigo ega hotelli juhtkond siiani Postimehes toodud videolinti näinud," põhjendas Amigo juht.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul nõudis uurija välja kõik juhtunule mingitki valgust heitvate turvakaamerate lindistused.

Abivalmilt need ka anti, kuid Postimehe andmetel millegipärast vaid need klipid, kus on näha sündmuste kulg enne ärimeeste toimetamist turvaruumi ja pärast nende vabastamist. Kambris toimunu ligi tunnipikkust lindistust aga ei leitud.

Juhtumiga seotud Café Amigo töötaja on ajutiselt töölt kõrvaldatud. Samuti ei teeninda hotelli ega ööklubi uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ega K-Grupi töötajad.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised