Kilk: ühe pärast ülejäänud turvatöötajaid kiruda on ülekohtune

Suurärimees Rein Kilk, kellele kuulub muu
hulgas ka turvafirma Skorpion, arvab, et kui üks turvamees vea tegi, et tohiks
selle pärast kõiki teisi turvatöötajaid alavääristama.

„Minul ei ole ei turvameeste, politseinike ega ka kellegi teisega negatiivseid kogemusi olnud, kuna olen ise käitunud korrektselt,“ ütles Kilk, vastates aripaev.ee päeva küsimusele, milliseid kogemusi on ärimehel olnud turvatöötajatega.

Kilgi sõnul on ta korduvalt meelelahutuskohtades näinud, kuidas kliendid on turvatöötajatesse üleolevalt suhtunud ja seetõttu on olukord läinud üle käte. Praegusel juhul aga on tema hinnangul põhjendamatu heita varju turvatöötaja elukutsele.

„Eestis on umbes 20 000 turvavaldkonnas tööl ja enamasti teevad nad oma tööd nii, et neid ei märgata. Kui ma elan turvalises keskkonnas ja ei märka iga päev turvatöötajaid, siis on nende töö hästi tehtud,“ sõnas Kilk.

„Selle juhtumi puhul, kus turvatöötaja käitus halvasti, saab süüdlane karistada. See on piisav. Minu arvates on ülekohtune kiruda ühe inimese vea pärast kõiki ülejäänud 19 999 turvatöötajaid,“ kaitses Kilk.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised