Turvakaamerate delikaatsed lindid haihtuvad ööklubidest

Ööklubi Amigo klientide peksmislindi
kadumises ei ole midagi erilist - just sel momendil, kui toimub väidetav
lööming, hakkavad turvakaamerad streikima, või ei küündi kaamerasilm toimuvani.

Septembris toimunud Amigo peksmisjuhtumi puhul on siiani jäänud mõistatuseks, kuhu kadus skandaalne lint 19. septembriks, kui kaalukat asitõendit käis Viru keskuse videovalvestaabis otsimas politseiuurija. Ühes on lindistusega seotud pooled jõudnud veendumusele - video kustutati teadlikult, kirjutas Postimees.

Nagu selgub, on Amigo juhtum alles esimene, mille osas üritab politsei turvalindi haihtumise mõistatust lahendada, küll aga mitte esimene kord, kui pealinna klubide turvatöötajad on ilmselt arvutiklaviatuuril delete ehk "kustuta" nuppu pressinud ja valvekaamerate lindistused prügikasti saatnud.

Kokku on 2007. aastal alustatud 24 kriminaalasja seoses võimalike turvatöötajate poolse ebaseadusliku vägivalla kasutamisega Tallinna ööklubides, neist 14 on lõpetatud kedagi kohtu ette saatmata ning 10 kriminaalasja on uurimises. Kaheksast Postimehe poolt luubi alla võetud väidetavast peksmisest koguni kahel "kadus" tähtis asitõend - turvakaamera lindistus - ei tea kuhu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised