Peep Aaviksoo võistleb Rumeenias Donald Trumpiga

Peep Aaviksoole ja tema äripartnerile
kuuluv IPC Investment konkureerib Rumeenia turul USA kinnisvaramagnaadi Donald
Trumpiga, kes on otsustanud riiki investeerida miljard eurot, kirjutab
Saldo.

Kuigi IPC Investment on aktiivselt tegutsenud vaid kaks aastat, on käivitatud Rumeenias mitu olulist projekti. Aaviksoo sõnul meenutab Rumeenia kinnisvaraturg Eestit aastal 2001-2002, kus kõik pääses justkui paisu tagant välja. “Rumeenia turul tegutseb üle 40 panga ja tegu pole taskupankadega, vaid tõsiste maailma suurpankadega,“ sõnas Aaviksoo.

Samuti plaanib Rumeenia turule investeerida USA miljardär Donald Trump. Peep Aaviksoo sõnul võib väita, et IPC konkureerib Rumeenias ka Trumpiga.“ Kõik investorid sellel turul on konkurendid, kes tahavad odavalt osta ja kasumlikumalt müüa. Usun, et ka Donald Trumpil on samad plaanid.“

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Uudised