Algas optsioonide müük Uuesalu elamurajoonis

Alates tänasest on võimalik soetada Uuesalu
elurajooni ridaelamu Kitse tee 3 optsioone, mis võimaldavad kindlaks määratud
hinnaga lunastada korteriomand kolme aasta jooksul, teatas Pindi
Kinnisvara.

„Kuna IBE Estonia ja Pindi Kinnisvara eesmärk on pakkuda inimestele tänases turusituatsioonis paindlikumaid ja vastuvõetavamaid lahendusi, siis usume, et optsioonide müük vähendab riski klientidel soetada endale sobilik kodu juba täna,” sõnas elurajooni arendava IBE Estonia juhatuse liige Ülle Kullör.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman lausus, et optsioonid ei ole välisriikides midagi uut. „Turgudel, kus valitseb tuleviku osas ebaselgus ning ostjad pelgavad hinnalanguse kartuses tehingut teha, on optsioon heaks abimeheks riskide maandamisel,” lausus ta.

Optsiooni puhul on esialgne sissemakse 10-15 %.

Uuesalu elurajooni ehitatakse nelja aasta jooksul 390 kodu.

Süda Maja hakkas esimesena Eesti turul müüma korterioptsioone, optsiooniperiood on 3 aastat ning ning esialgu pakutakse optsioone Jõepargi elamu korteritele. ASi Süda Maja suurim omanik on Andres Järving.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised