Annus: õigust mõistab meie riigis kohus

Merko Ehituse nõukogu esimees Toomas Annus
ootab koos ettevõttega uurimistulemuste kiiret selgumist ja tuletab meelde, et
õigust mõistab Eestis kohus, teatas ettevõte.

„Me oleme maadevahetustehinguid analüüsinud ja me leiame, et ettevõtte tegevus ja selle nõukogu esimehe käitumine on olnud korrektne ja seaduspärane ning teostatud aktsionäride huvides,“ leidis Annus.

Tema sõnul on praegu kahetsusväärselt kujunenud olukord, kus ajakirjanduse vahendusel on tekkinud nn maadevahetuse asjades kaks leeri: õiguskaitseorganid ühelt poolt ja mõned ettevõtted ja poliitikud teiselt poolt.

„Kuigi kõik institutsioonid teevad oma igapäevast tööd oma parema äranägemise järgi, ei tohiks me unustada, et õigust mõistab meie riigis kohus. Seda isegi vaatamata sellele, et kohtumõistmine AS Merko Ehituse üle on kestnud teatud ajakirjandusväljaannetes juba üle aasta,” sõnas Annus, kelle kinnitusel teeb ettevõte kõik endast oleneva, et kaitsta Merko töötajate, klientide ja aktsionäride huve.

„AS Merko Ehitus on Eesti üks suuremaid börsiettevõtteid ja on päris selge, et toimuv jätab ettevõtte tegevusele oma jälje. Me usume, et uurimine saab olema erapooletu ja loodame, et kiire,” lisas Annus.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised