Linnavalitsuse hoonet Petrooliumi tänavale ei tule

Tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil
rääkis abilinnapea Taavi Aas, et tänasel linnavalitsuse istungil võeti
projektist "Linna avamine merele" maha linnvalitsuse hoonet puudutav punkt.

"Muutus see, et me palume volikogul tühistada oma eelmine otsus, mis rääkis linnavalitsuse hoone rajamisest Petrooliumi tänava pikendusele. Kui volikogu annab heakskiidu, siis on see päevakorrast maha võetud," ütles Aas.

Otsus on linnavalitsuse poolt vastu võetud ja volikogu poole teele saadetud, rääkis linnapea Edgar Savisaar linna avamisest merele ning lisas, et põhimõtteliselt püstitati linnavalitsuses eesmärk arendada Linnahalli ümbrust. Kõik ponnistused on suunatud 2011. aastal kultuuripealinna tiitli väärikaks kandmiseks.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised