Falck võis põhjustada Tallinnas suure turvasõja

Mõni päev pärast ööklubi Amigo
peksmisskandaali puhkemist võttis Ekspressiga ühendust tundmatuks jääda sooviv,
ent jutu järgi piisavalt pädev noor mees ning vihjas, et kogu selle võika, ent
samas mitte just enneolematu loo puhus suureks skandaaliks turvafirma Falck
(tänase nimega G4S).

Alates 1. septembrist ei valvanud Eesti sümbolhotelli Viru enam Falck, vaid kodune konkurent Skorpion. Koos hotelli üleminekuga Skorpionile kippusid Falcki juurest Skorpionisse ka turvamehed, kes harjunud hotellis töötama. Tänapäeval, kui headest meestest on kõigil turvafirmadel tõsine põud, polegi see nii väike asi.

G4Si (endine Falck) avalike suhete juht Andres Lember nimetab seda kõike muidugi paranoiaks.

Eesti Ekspress väidab mitmele allikale tuginedes, et veel septembri keskpaiga seisuga jooksis kaamerapilt kurikuulsast turvaruumist arvutisse ja monitorile, mida nägi ainult Falcki turvatöötaja. Ühe Ekspressile teadaoleva versiooni kohaselt kopeeris turvatoas toimunud peksmise salvestise järgmisel päeval shy;Falcki turvamees, kes korrapidamispunktis tööl oli.

Meediasse jõudnud videolt on näha, kuidas Amigo turvamehed peksavad 14. septembri öösel pool tundi kahte maas lamavat käeraudadesse pandud meest jalgade, kanna, rusikate, küünarnukkide ja lõpuks taskulambiga.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised