31. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If Eesti Kindlustus tõi turule koera ja kassi kindlustuse

If Eesti Kindlustus tõi turule Eestis uue ja unikaalse toote – koera ja kassi kindlustuse. Ifis saab koera ja kassi kindlustust sõlmida ka ilma tõupaberiteta lemmikloomale.

Ainukesena Eestis saab Ifis kindlustada loomaomaniku reisitõrget, jahi- või teenistuskoera väärtuse vähenemist, looma leidmiseks tehtavaid kulutusi, teatas ettevõte.

Kõige esimese lepingu oma koera kindlustamiseks sõlmis If Eesti Kindlustuse juhatuse liige ning Balti toote ja riskihindamise üksuse juht Mihkel Uibopuu. „Kuna minu koer on väga aktiivne, siis on ta mõnikord end vigastanud ning ravikulud on ulatunud mitme tuhande kroonini. Samuti reisin tihti ja reistõrke kaitse oli mulle atraktiivne. Oma koera kindlustamine oli mulle heaks lahenduseks ootamatute ravikulude katmisel, pealegi on igakuine kindlustusmakse üsna väike võrreldes koera söötmis- ka pidamiskuludega,“ kommenteeris Uibopuu oma lemmiklooma kindlustamise vajalikkust.

Koera ja kassi kindlustamiseks saab valida kolme paketi vahel, millest Ifi superpakett on kõige laiema kindlustuskaitsega lemmiklooma kindlustus Eestis. Superpakett koosneb järgmistest kaitsetest: hukkumine, vargus, röövimine, kadumine, kuulutamine ja leiutasu, jahi- või teenistuskoera väärtuse vähenemine, ravikulud, loomaomaniku reisitõrge, loomaomaniku vastutuskindlustus. Hukkumise, varguse ja kadumise kaitse kehtib lisaks Eestile ka Euroopa Liidus, Norras ja Šveitsis.

Looma ootamatu haigestumine või hukkumine toob endaga kaasa nii moraalse kui materiaalse kahju. Omades koera või kassi kindlustuslepingut, ei pea klient enam muretsema planeerimata väljaminekute pärast, mida looma kaotamine, otsimine või veterinaari külastamine tavaliselt endaga kaasa toob.

If Eesti Kindlustus on Eestis suurima turuosaga kindlustusselts, millel on üle 200 000 kliendi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474