8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis saab teha esmakordselt kahjukäsitlust telefoni teel

Tänasest vahendab Eesti kindlustusmaaklerfirma E-kindlustus maailma ühe juhtiva kindlustusseltsi Royal Sun Alliance tooteid, mis võimaldab kahjukäsitlust telefoni teel ning lepingute sõlmimist veebiportaalis.

E-kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul on suurimaks muudatuseks kliendi jaoks laienenud kindlustuskaitse, hüvitatav on näiteks ootamatult tekkinud tehniline rike, mida tavapärane kaskokindlustus ei kompenseeri. Royal SunAlliance toob esimesena Eestis turule kahjukäsitluse telefoni teel, säästes inimeste aega ja vaeva ning koguriski põhimõttel autokindlustuse, mis sisaldab kaitset ka auto tehnilise rikke korral.

E-kindlustus avas 2001. aastal ühena esimestest Euroopas veebipõhise kindlustuskeskkonna. E-kindlustuse veebiportaalis on võimalik sõlmida standardseid kindlustuslepinguid nagu liiklus- ja kaskokindlustus ning tellida kodu- ja reisikindlustust. Veebiportaali kasutades on kliendil alati reaalajas ülevaade oma kindlustuslepingutest.

Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu juhatuse liige ja Marsh Eesti juhatuse esimees Mart Mere kommenteerib uue kindlustusseltsi turuletulekut, et tihenenud konkurentsisituatsioon ja klientide suurenenud vajadused on tinginud alternatiivseid lahendusi ning protsessid on viidud efektiivsele tasandile, kasutades ära IT poolt pakutavaid võimalusi.

„Kui hindade osas on seni tuldud palju järele, siis nüüd on hea meel tõdeda, et ka kindlustuskatete osas suhtutakse märksa avaramalt jättes eririskide korral kõrvale standardsed valmiskirjutatud tooted, lisades ja kombineerides kindlustustingimusi konkreetse kliendi vajadustele,“ lisas Mart Mere.

Royal SunAlliance on maailma juhtivaid kahjukindlustusseltse, mis pakub kodu-, auto-, vara- ja teisi kindlustusliike. Kindlustusselts on Lätis (Balta) ja Leedus (Lietuvos Draudimas) turuliider, tugeval positsioonil on selts ka Taanis (Codan) ja Rootsis (Trygg Hansa). Grupi kõige kiiremini kasvavateks piirkondadeks on Baltimaad, Lõuna-Ameerika, Aasia ja Lähis-Ida.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474