Taani megaprojekt Lätis on õhukese niidi otsas

Veepargi Baltic Sea Park juhtkond
võitleb Läti suurima ja ambitsioonikaima puhkusepargi elushoidmise eest ning
hoiab kinni võimalusest viia lõpule finantseerimistehing suurpanga, kirjutas
Taani leht B¸rsen.

Taani firma Baltic Sea Park (Baltimere park) plaanib ehitada Läti linna Liepajasse lõbustusparki, mis on sarnane Taani populaarseima Lalandia pargiga. Lõbustuspark plaanitakse ehitada 1 miljardi Taani krooni eest. Projekti ettevalmistused käivad alates aastast 2001. Kuid Taani ettevõttel on tekkinud probleemid ehitamisega, kuna investeeringu leidmine on raske.

Veepargi juht Bent Rise Iversen ütles, et viimane krediidihindamine võetakse ette selle kuu 29-ndal kuupäeval. Baltimere park üritab projekti finantseeringut saada Nordea Pangast, kuid pank ei olnud veel valmis ajalehele B¸rsen vastust andma.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised