16. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiviõlis saab korteri korraliku külmkapi hinnaga

Kiviõli linn müüb otsustuskorras kortereid 1995. aastal tehtud eluruumide erastamise hindamise aktide põhjal, mis teeb korteri hinna turuhinnast mitmeid kordi odavamaks.

Kiviõli volikogu otsusega müüdi oktoobris otsustuskorras 19 korterit, mille hinnad jäävad 2600 ja 8580 krooni vahele, kirjutas Põhjarannik.

Üks korteri saanutest, Kiviõli volikogu liige Erik Jürgenson kinnitas, et otsustuskorras korteri müümine talle ning samal istungil korterimüügi õiguse saanud teisele volikogu liikmele Dmitri Dmitrijevile pole korruptsioon.

"Kui ma tahan Kiviõlis elada ning linnal on korter, mida mulle müüa, siis miks mitte seda teha? See korter ei ole heas korras, mul kulub selle elamiskõlblikuks muutmiseks terve hulk raha, samas saab linn lahti korterist, mille kommunaalkulude eest tasumine eelarvest raha neelab," ei saa Jürgenson aru, miks korterite otsustuskorras müümine volikogu opositsiooni pahameele alla on sattunud.

Jürgensonile müüdud Viru tänava sissevajunud rõduga 3toalise korteri hind on 8580 krooni.

Hoolimata täisjoonistatud seintest, köögi seinas haigutavast august, läbitilkumisest üles kobrutanud laest ja põrandal laiutavatest sodihunnikutest, küsiks Vestman Kinnisvara selle korteri eest vähemalt 60 000 krooni ning lisas, et kui akt on juba üle kuue kuu vana, siis see enam ei kehti.

Kiviõli volikogu esimehe Maksim Danilovi sõnul on sellest, et korterite otsustuskorras müümisel peaks olema välja töötatud uus kord ja uus hind, räägitud mitmeid kordi, kuid väljatöötamiseni pole seni jõutud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474