Suurbritannia uus suursaadik Eestis on Peter Carter

President Toomas Hendrik Ilves
võttis täna Kadriorus vastu Peter Carteri, kes on Suurbritannia
uus suursaadik Eestis.

Ilvese sõnul on Suurbritannia Eestile üks olulisemaid strateegilisi partnereid, kellega meil on lähedased vaated nii välis- kui ka julgeolekupoliitilistes küsimustes, teatas presidendi kantselei, kirjutas ETV24.

Eesti riigipea ja Briti suursaadik tõdesid, et Euroopa Liidus on nende riikidel sarnased vaated mitmes valdkonnas, nii Tallinn kui ka London loodavad koostöö jätkumist ühenduse laienemise, naabruspoliitika, energeetika ja innovatsiooni küsimustes.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised