7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SRV Ehitus veab kohtu kaudu vägikaigast Srv Builderiga ärinime üle

Eile oli Harju Maakohtu Kentmanni kohtusaalis arutusel SRV Ehituse avaldus Srv Builder ärinime kasutamise keelamise kohta. Erimeelsusi aga jagub, kuna üks on seisukohal, et on jõutud kokkuleppele, teine mitte.

„Meid ei süüdistata milleski,“ ütles Srv Builderi juhatuse liige Timo Poom eile kohtuskäigu kohta aripaev.ee-le. Täna kinnitas Timo Poom, et ärinime keelamiseks on Harju Maakohtusse esitatud hagi SRV Ehituse poolt.

„Läbirääkimisi või kokkuleppeid meie ja Builderi vahel toimunud ei ole. Ootame kohtuotsuse ära, kuid on üpris loogiline, et meile nii sarnast ärinime kasutada ei saa,“ kommenteeris asja SRV Ehituse tegevjuht Margus Mändmets.

Srv Builderi juhatuse liikme Timo Poomi sõnul on jõutud SRV Ehitusega kokkuleppele ja rohkem kohtuistungeid ärinime üle ei toimu. SRV Ehitus väidab vastupidist.

Äriregistri andmetel on Srv Builder ennegi nime vahetanud, ise peavad nad seda vaid tavaprotseduuriks. Kokkuleppe tulemusena kavatseb Srv Builder ärinime taas vahetada, kuid ka see ei ole Poomi arvates midagi erilist. Plaanis on struktuurimuudatused ja seega saab ärinime muutus Poomi kinnitusel vaid üheks osaks sellest.

Kohtunik Taimi Kollomi kinnitusel on ettevõtetele antud võimalus sõlmida kokkulepe enne 20.detsembrit millal peaks olema järgmine istung. Kui kokkulepet ei tule peaks sellel istungil saabuma ka lahend.

Oü SRV Builder alustas tegevust 2006.a ja põhineb 100% eesti kapitalil. Firma põhitegevuseks on üldehitus,- ja remonditööd. Tööde teostamisel kasutame kõikjal kaasaegseid materjale ja tehnoloogiaid. Ettevõtte nägemuseks on pakkuda oma praegustele ja tulevastele klientidele kiiret ning kvaliteetset ehitusteenust, kirjutab ettevõte oma kodulehel. Äriregistri alusel on ettevõtte juhatuse liikmed Ronald Kala ja Timo Poom.

SRV Kinnisvara AS on Eesti üks esimesi kinnisvarafirmasid. Ettevõte asutati 1992. aastal ning selle omanikeks on Soome üks suurimaid ehitusfirmasid SRV Yhtiöt OY ja Eesti eraisikud. Kinnisvaraobjektide arendamisega tegeleva SRV Kinnisvara tuntumateks projektideks on Radisson SAS hotell Tallinnas, Viru hotelli ümberehitus, Viru Keskus, Postimehe maja Tallinnas, Rävala parkla, Osten Tori korterelamu jpt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474