11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järving hakkab välisinvestoreid Eestisse meelitama

Kinnisvarafirma Süda Maja suuromanik ärimees Anres Järving hakkab tegema koostööd rahvusvahelise kinnisvaraalase nõustamise ja investeeringute juhtimise ettevõttega Jones Lang LaSallega.

Koostööd tehakse Ameerikanurga Äripargi arendamises, investeeringute juhtimises ning vahendamises välisklientidele.

„Investorite huvi Balti turu vastu on kõrge ning Ameerikanurga Äripark vastab oma suuruselt ja muudelt kriteeriumidelt nii investorite kui ka klientide nõudmistele,” ütles Jones Lang LaSalle arendusjuht Kevin Havill.

Ameerikanurga Äripark on 85 hektari suurune äripark, kuhu rajatakse kaubandus-, lao- ja (väike)tootmishooned. Ameerikanurga Äripark asub Rae vallas, Jüri asula vahetus läheduses, 10 km kaugusel Tallinna linnapiirist.

„Hindame kõrgelt Jones Lang LaSalle väga mitmekesist ja pikaajalist kinnisvaraalast kogemust erinevatel turgudel üle kogu maailma,“ ütles AS-i Süda Maja juhataja Veiko Murruste. „Tulenevalt Eesti turu noorest east ei ole Eestis sellist kogemust, mistõttu otsustasime kaasata oma ala parima oskusteabe välispartneri näol. Jones Lang LaSalle kogemus on vajalik eelkõige Eesti suurimate hulka kuuluva Ameerikanurga Äripargi arendamisel vastavalt arenenud turgudel põhjalikult testitud ja edukaks osutunud kontseptsioonidele.“

AS Süda Maja on 1999.aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusteks on kinnisvara arendamine ja haldamine. Süda Maja põhineb 100% Eesti investorite kapitalil.

Ettevõtte pakub integreeritud kinnisvara ja investeeringute halduse alaseid teadmisi nii kohalikul, regionaalsel kui globaalsel tasemel nii omanikele, valdajatele kui investeerijatele. 2006. aastal viis ettevõte lõpule kapitalituru müügid ja omandamised, võlgade finantseerimise ning omakapitali investeeringud varadesse ja portfooliosse koguväärtusega 70,9 miljardit USD. Ettevõtte investeeringute halduse osakond LaSalle Investment Management haldab kokku ligikaudu 46,9 miljardi USD väärtuses vara.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474