Õpetajad tahavad ka streikida

Eesti haridustöötajate liidu volikogu
otsustas eile, et kui valitsus ei tõsta järgmisel aastal pedagoogide palka
vähemalt 30%, siis ollakse valmis streikima.

Volikogu töös osalenud Saaremaa haridustöötajate liidu esimees Signe Ratas ütles ajalehele Oma Saar, et enam kui pooled riigi õpetajatest pooldavad streiki, kui vabariigi valitsus õpetajate nõudeid palgatõusu osas ei rahulda, vahendas ETV24.

Eesti haridustöötajate liidu esimees Sven Rondik ütles Postimees.ee-le, et õpetajate mitmepäevase streigiga on valmis ühinema ka need pedagoogid, kes ei kuulu ametiühingusse ning ka teised TALO liikmesliidud ja ametiühingud.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised