Enamik eestlastest pooldab Võidusamba püstitamist

Novembri lõpus ja detsembri alguses
toimunud küsitluse järgi toetab Vabadussõja Võidusamba püstitamist 70%
küsitletutest, küsitletud eestlastest oli vabadussamba poolt 80% inimestest,
teatas EMOR.

Uuenenud kavandiga on rahul 74% küsitletud eestimaalastest. Monumendi püstitamise vastaste hulk on vaid 17% ja kavandiga ei olnud rahul 19%.
Eraldi tasub tuua eestlaste ja teiste rahvuste esindajate hinnangud monumendile. Monumendi püstitamist toetas täielikult või pigem toetas 80% eestlastest. Teiste rahvuste esindajatest oli pooldajaid 47%. Monumendi püstitamist ei toetanud või pigem ei toetanud vastavalt 11% ja 29%.

Monumendi kavandiga oli rahul 84% eestlastest ja 53% teiste rahvuste esindajatest. Üldse ei meeldinud või pigem ei meeldinud monumendi kavad 11%-le eestlastest ja 35%-le teiste rahvuste esindajatest. Mitte-eestlaste hulgas oli võrreldes eestlastega enam neid, kel mõlemas küsimuses seisukoht puudus.

28. novembrist 5. detsembrini läbiviidud Omnibuss-uuringu käigus küsitles TNS Emor üle-Eestilises esinduslikus uuringus 509 inimest vanuses 15-74 eluaastat. Erinevalt varem läbiviidud telefoniküsitlustest küsitleti seekordses uuringus inimesi personaalintervjuu vormis.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Uudised