USA valmistub taastuvenergiale üleminekuks

USA president allkirjastab täna
energiakava, mis kõrvaldab poelettidelt 100vatised hõõglambipirnid ja sunnib
autotootjaid energiasäästlikke masinaid tootma.

Varsti pole enam Ameerika poelettidelt leida vanamoodsaid 100vatiseid hõõglambipirne. Müügile tulevad energiasäästlikud seadmed. Televiisorid ja arvutid märgistatakse energia tarbimise järgi, kirjutas HeraldNet.com.

Uued autod saavad kleebised, mis näitavad bensiiniliitri kohta läbitud kilomeetrite kõrval ka kasvuhoonegaaside eraldumist. Autode kütusepaake hakatakse täitma bensiini ja USAs valmistatud biokütuse seguga.

Energiakava nõuab autotootjatelt suuremat kütusesäästlikkust. Säästuautode osakaal peab tõusma 2020. aastaks. Energiakava nõuab ka taastuva mootorikütuse kasutamist. Tüüpilised hõõglambid kaovad käibelt samuti aastaks 2020. Suurenema peab ka külmkappide ja nõudepesumasinate energiatõhusus.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised