Politseinik tabas autoärandaja oma koduhoovis

Jõhvi politseinik Aleksei Rogožin võttis
autoärandaja kinni oma koduhoovis, kui see parajasti oma kaasosalistega maja
juurde pargitud auto kallal toimetas.

Politseilehe andmetel kuulis Rogožin keset üht augustiööd tänavalt lärmi ja seejärel klaasiklirinat ning läks toast välja asja uurima. Majauksel nägi ta, et hoovi pargitud Žiguli aken on puruks löödud ning kaks purjus noormeest püüavad süütejuhtmeid ühendada. Kolmas noormees seltskonnast seisis sealsamas kõrval.

Rogožin võttis viimase kohe kinni ja kutsus telefonitsi politseipatrulli appi. Ehkki ärandatavas autos istunud noormeestel õnnestus algul põgeneda, saadi nad peatselt kätte ja viidi arestimajja kainenema. Alustati ka kriminaalmenetlust.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised