Ameerika katusemagnaat kukkus katuselt surnuks

Lenta.ru vahendas CNNi, et Ameerika
Ühendriikide katusemagnaat Ken Hendricks ronis oma villa katusele vaatama,
kuidas ehitustööd edenevad ja... kukkus surnuks.

Hukkunu sugulaste sõnul läks 66aastane Hendricks neljapäeva õhtul oma ehitatava maja katusele, et vaadata, kuidas töö edeneb. Siiani selgusetutel asjaoludel purunes katusekattematerjal ning mees kukkus kõrgelt alla.

kolme miljardi dollarilise aastakäibega ABC Supply asutaja ning juhina tuntust kogunud Hendricks viidi raske peatraumaga haiglasse, kuid teadvusele ta enam ei tulnud. Forbesi miljonäride edetabelis 3,5 miljardi dollari suuruse varandusega 91. koha pälvinud mees suri reede hommikul.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised