Ober Haus: Läti kinnisvaraturgu ootab langus

Ober Hausi spetsialisti sõnul on tuleva
aasta alguses võimalik endale Riias korter soetada odavamalt kui seda on
võimalik teha praegu, vahendas BizNews.lv

Prognooside kohaselt langevad tüüpkorterite hinnad Läti kinnisvaraturul tuleva aasta alguses. See aga tähendab, et uutelt madalamatelt hindadelt ei ole võimalik enam müüjalt täiendavat allahindlust küsida. Samuti peavad ostjad kiiremini orienteeruma korteriostuga seotud otsuste tegemisel ja hinna sobilikkusese suhtes.

"Praegusel hetkel on ostjatel vaja otsustada kas soetada korter kallima hinna ja suurema allahindlusega võis siis oodata järgmist aastat ja hindade langust" sõnas ekspert ning tõdes, et mõlemad variandid on ostjale väga soodsad. Erinevus on lihtsalt selles, et müügis olevate korterite variatsioon võib oluliselt kahaneda.

Ekspertide arvates hakkavad tüüpkorterite hinnad lähima 5-10 aasta pärast uuesti tõusma, kuid selle juures on vähe tõenäoline, et korterid pakuvad lühiajalistele investoritele sama palju huvi kui senini.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised