Briti Nõukogu esinduse sulgemine halvendab ELi ja Vene suhet

Venemaa otsus Briti Nõukogu esinduse
sulgemise kohta võib muuta keerulisemaks Venemaa ja Euroopa Liidu
läbirääkimisi.

Suurbritannia suursaadik Venemaal Anthony Brenton ütles Interfaxile, et Moskva otsus sulgeda Briti Nõukogu esindusi, võib edasi lükata läbirääkimiste alustamise Euroopa Liidu ja Venemaa uue koostööleppe üle, vahendas ETV24 uudistekanalit YLE.

Brentoni nõul on Euroopa Liidul raske alustada läbirääkimisi, kui Suurbritannia esindusi kavatsetakse sulgeda. Venemaa valitsus käskis Briti Nõukogul sulgeda selle aasta lõpuks kaks esindust, välisministeeriumi teatel tegutseb Briti Nõukogu riigis ebaseaduslikult.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised