Majanduslangus võib Pärnu kesklinna ehitusplaane kärpida

Järgmise aasta jõuludeks kolib Pärnu
linnasüda Port Arturite ja kontserdimaja vahele, ehitustegevus jätkub sealkandis
järgnevatelgi aastatel, kuid ilmselt võib majanduslangus varasemates plaanides
korrektiive teha.

Kui selle aasta jõulude eel valmis Port Artur 2 kõrval Ringi tänava pikendus, siis aasta pärast peaksid praegu ehitatav Pärnu Keskus ja parkimismaja valmis olema. Ilmselt on alustatud Port Artur 2 laienduse ning kontserdimaja ja parkimismaja vahele kerkiva äri- ja eluhoonega, ehitusjärge ootavad parkimismaja ja Ringi tänava vahele jääv hoone ning Hansapordist järgmise majana kerkiv Pärnu uus muuseumihoone, kirjutas Pärnu Postimees.

Pärnu uues linnasüdames on arendamisel veel kolm suuremat piirkonda: Pikk 12 kinnistule kavandatav Elmar Lepa 84 meetri kõrgune kaksiktorn koos Aia tänava pikenduse äärde jääva tulevase bussijaama ja elamutega; REVi territooriumile planeeritav Port Artur Grupi 79 000ruutmeetrine vabaaja- ja kaubanduskeskus ning Pärnu kesklinna kai asemele ehitatavad laevakujulised majad koos kalaturuga.

Nende ehitustähtaegu pole veel paika pandud ja ilmselt võib majanduslangus varasemates plaanides korrektiive teha.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised