Eestlased teevad Rootsi ehitustel orjatööd

Rootsi kriminaalpolitsei inimkaubandust
käsitleva raporti andmetel on Eesti kodanikke kasutatud Stockholmi ehitustel
orjatööl.

Raporti järgselt ei esine inimkaubandust Rootsis mitte ainult seksuaalteenuste valdkonnas, vaid orjatööd rakendatakse ka ehitustel, põllumajanduses, toiduainetetööstuses ja koduteenuste valdkonnas, vahendas ETV24 Eesti Raadio uudiseid.

Näiteks on Rootsi politseil andmeid juhtumitest, kus Eesti kodanikud on tulnud Rootsi ehitustele tööle, kuid hiljem on pidanud loovutama enamuse teenitud rahast tööjõu värbamisega seotud kriminaalsetele organisatsioonidele.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised