Ansip: pronkssõduri teisaldamine näitas, kelle sõna Eestis maksab

Peaminister Andrus Ansip ütles
aastalõpuintervjuus Eesti Televisioonile, et pronkssõduri teisaldamine oli
vajalik, selgitamaks välja, kelle sõna Eestis tegelikult maksab.

Ansipi sõnul oli valitsus valmis selleks, mis aprilli lõpus Tallinnas juhtus. Peaministri arvates oli küsimus selles, kelle sõna Eestis maksab, kas meie või Kremli oma. "Aasta, teise, kolmanda järel oleks see otsus niikuinii tulnud teha, aga tagajärjed oleksid siis olnud rängemad," ütles Ansip.

Ansip rõhutas, et pronkssõduriga seotud sündmused ei olnud ei peaministri ega Reformierakonna valimisratsu, kirjutas ETV24.

Järgmise aasta majanduse arengu kohta märkis peaminister, et kindlasti peavad kõik ettevõtjad mõtlema sellele, kuidas nad püsivad konkurentsis. "Ka siis, kui tooraine hinnad ja palgad kasvavad edaspidi 20%, 10% või ka 5% aastas - iga ettevõtja peab mõtlema, kuidas ta püsib konkurentsis siis, kui tootmiskulud on kiiresti kasvamas," lisas peaminister.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised